Polaris snøscooter - 2022

Indy XCR
Race-Proven Strength and Durability
Fra 159 900,-
Spesifikasjoner
  • *Kun tilgjengelig for bestilling frem til 15. April
  • Motortype / kjøling: Liquid cooled
  • Tenningssystem: Patriot 3DS
  • Farge: Snowcheck only
Indy XCR

Løpsklar ytelse

XCR er utstyrt for å dominere de tøffeste terrenger. Walker Evans Racing 2" Velocity-støtdemperne er en avansert teknologi med regulerbar kompresjon ved høy og lav hastighet for å tilpasse seg under kjøringen. De bransjeledende Patriot-motorene og den førerorienterte Matryx-plattformen sørger sammen for at XCR dominerer ved høy hastighet.


Testet styrke og holdbarhet

Den robuste XCR er testet i de mest krevende løypene, fra Iron Dog til I-500. Med nye 128-tommers og 136-tommers bakstillinger er XCR konstruert og forsterket for de mest krevende forhold. Polaris Race Technology-komponenter som bremser, avstivning og styre forsterker holdbarhet og ytelse.


Avansert teknologi

7S, Matryx-frontlykt, magnetisk festekabel Matryx-plattformen ruster XCR med bransjeledende teknologi. 7S-skjermen med Ride Command omfatter sporing mellom maskiner, maskindiagnostikk, og de elektroniske styrte håndvarmerne SmartWarmers. Nightblade-frontlykten viser vei, og en helt ny magnetisk festekabel tilbyr en trygg løsning med sømløse tilkoblingsmuligheter.

Indy XCR

Nye Indy XCR

Løpsklar ytelse

De bransjeledende Patriot-motorene og den førerorienterte Matryx-plattformen sørger sammen for at XCR dominerer ved høy hastighet. XCR er testet i de mest krevende løypene, fra Iron Dog til I-500.

Indy XCR

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Indy XCR?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!