Polaris snøscooter - 2022

Indy VR1
Dominating Trail Performance
Fra 172 900,-
Spesifikasjoner
  • Motortype / kjøling: Liquid cooled
  • 43,5liter bensintank
  • 2 sylindere / 650 volum(cc)
  • Tenningssystem: Patriot 3DS
Indy VR1

Rå akselerasjon

Det lette, stive chassiset i aluminium og karbonfiber er konstruert for å tilby et klasseledende effekt/vekt-forhold takket være den velprøvde 850 Patriot eller 650 Patriot


Uanstrengt kontroll

Den snocrossinspirerte førerplassen er testet i løypa for å redusere anstrengelse og forbedre fører forbindelse til maskinen. De ultraeksklusive WER® Velocity-støtdemperne, den løpsinspirerte IFS-forstillingen og den testede Pro-CC-bakstillingen skaper sammen den best manøvrerbare løypescooteren på markedet.


Avansert teknologi på snø

Teknologien er bygd rundt føreren med blant annet Ride Command 7S-skjermen som muliggjør sporing mellom maskiner med eller uten mobil. De elektronisk styrte håndvarmerne SmartWarmers og helt nye intuitive håndkontroller på venstre side.

Indy VR1

Nye Indy VR1

Rå akselerasjon

SnowCheck-eksklusive INDY VR1 er bygget på den første Matryx-plattformen som leverer voldsom akselerasjon, uanstrengt kontroll og intelligent teknologi – og låser opp den neste dimensjonen i dominerende løypeytelse. INDY VR1 137 har overlegen allsidighet og komfort med den jevne og kraftige 650 Patriot.

Indy VR1

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Indy VR1?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!