SPORTSMAN 570 EPS AGRI PRO
Den mest driftssikre én- og tosylinders ATVen.
Fra 118 475,-
Spesifikasjoner
  • Farget plast
  • 12" stålfelger
  • Variabel hastighetsbegrensning
  • Geofencing / Ride control App 
  • Lastestativ foran og bak i metall
SPORTSMAN 570 EPS AGRI PRO

SMIDIGHET

Nå enda smidigere med økt fjæringsvei i forstilling sammen med den unike uavhenige bakfjæringen gjør at humper av alle størrelser forseres mykt og smidig. «True on demand» bransjens raskeste innkobling av firehjulsdriften ved behov og økt bakkeklaring gir enda bedre fremkommelighet og mulighet for å forsere enda større hindre.


STERKEST

Stillere, mer holdbart og behageligere å eie. Et nytt kraftigere batteri med enkel tilgang for ladning sikrer enkel start. Nye bedre foringer i fjæringsopphenget gir en myk og behagelig gange pluss at de holder vedlikeholdskostnadene nede. Større 6-lags dekk på 15" felg reduserer sjansene for punktering.


MEST ALLSIDIG

Mer gjennomført en tidligere og har den største integrerte oppbevaringsplassen i sin klasse. Tilhengerkapasitet er økt til over 600 kg og med lasteevne foran og bak på til sammen 122 kg. Med et enormt utvalg av tilbehør kan du gjøre den enda mer allsidig og tilpasse den akkurat ditt bruk.

SPORTSMAN 570 EPS AGRI PRO

Nye SPORTSMAN 570 EPS AGRI PRO

VERDENS BESTE - NÅ BEDRE!

Den kjente og trofaste Sportsman 570 har nå blitt enda bedre med større brukervennlighet og styrke. Et nytt moderne design kombinert de kjente kjøreegenskapene gjør den til fremtidens ATV.

SPORTSMAN 570 EPS AGRI PRO

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye SPORTSMAN 570 EPS AGRI PRO?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!