SCRAMBLER XP 1000 S
Den ultimate ATV for fart og moro.
Fra 194 775,-
Spesifikasjoner
  • 27-tommer Duro Powergrip II dekk
  • Motor: 2-syl 4-takt SOHC
  • Drivstoff system: EFI
  • Lys: Halogen
SCRAMBLER XP 1000 S

NY TVERS GJENNOM

Hele rammen på Scrambler Xp1000S er ny og designet med det for øyet å funke sammen med de ekstreme egenskapene som kjøretøyet ellers er i besittelse av. Et offensivt design med fleksible komponenter gir trygghet uansett terreng og kjøreforhold. Scrambler forener alle egenskaper som trengs for at du skal ta alle utfordringer i terrenget


SCRAMBLER LEVERER

Den helt nye Scrambler XP1000 S er modellen som tar pusten der andre holder igjen. Dette er modellen med framragende innovasjon. Den definerer et nytt nivå man trodde var uoppnåelig. Den gir deg følelsen av å mestre – den gir deg selvtillit og flytter grensen for det man tidligere mente var umulig. I den virkelige verden blir ikke suksessen målt med pene data på skjerm. Scrambler er nådeløs – også i et terreng der ingen får gratispass og fiasko ikke er et alternativ.


DU OG DIN MASKIN

Det er sagt før, men nye Scrambler XP 1000 S gir deg et nytt nivå – den er på parti med deg som kjører. Du blir ett med maskin, du er sjef og du er best. Dette takler du uansett utfordring. Det er akkurat slik det skal føles når du «på ordentlig er ett med kjøretøyet»!

SCRAMBLER XP 1000 S

Nye SCRAMBLER XP 1000 S

NYTT NIVÅ I ATV-VERDEN


Vi har gjenskapt ATV-kjøretøyet – med gjennomgående endringer. En aggressiv 55-toms sporvidde forbedrer egenskaper og stabilitet. Grove Duro Powergrip dekk gir maksimalt grep og kontroll, og ekstreme 35,5cm fjæringsvei takler det mest nådeløse terreng.

SCRAMBLER XP 1000 S

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye SCRAMBLER XP 1000 S?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!