OUTLAW 70 EFI
Om de minste liker å sitte på, vil de elske å kunne kjøre selv.
Fra 36 275,-
Spesifikasjoner
  • Alder 6+
  • Kun én bremsehendel
  • Fartssperre
  • Beskyttet motor
  • Støtfanger foran / stål
OUTLAW 70 EFI

VI ER BEST PÅ SIKKERHET

Vi tar sikkerhet på alvor, vi setter trygghet i fokus når nybegynneren er klar for sin første tur. Alle funksjoner som er viktig for sikkerheten er alfa omega for den nye Outlaw 70 EFI. Dette inkluderer at det kun er èn bremsehendel å betjene, beskyttet motor, justerbar fartssperre og LED-lys. Dessuten et sikkerhets-sett med hjelm, nødstopp, DVD for kjøreopplæring og et sikkerhetsflagg.


DIN BESTEVENN

Outlaw 70 EFI er noe helt nytt - en venn å ta med seg helt inn i voksen alder. Alt taler for det med en oppgradert 70cc-motor, ny ergonomi og førermiljø som er tilpasset barn i alle aldre. Dessuten tar vi vare på sikkerheten slik at de voksne kan justere en fartssperre. Når poden da vokser til vet han at sperra kan fjernes, en gulrot.


ALDERSTILPASSET YTELSE 

Outlaw 70 EFI har elektronisk innsprøytning/EFI og forbedret kaldstart. Nytt tilleggsutstyr gir ekstra komfort og beskyttelse for både fører og maskin.

OUTLAW 70 EFI

Nye OUTLAW 70 EFI

NY STANDARD FOR NYBEGYNNEREN

Både barn og voksne vil sette pris på denne 70-kubikkeren som gir nye utfordringer gjennom mange år for en som elsker å kjøre ATV.

OUTLAW 70 EFI

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye OUTLAW 70 EFI?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!