Informasjon

Den nye typen allsidighet for fritid og arbeid om vinteren. 59 Ranger-snøscooteren er utstyrt med et Radien-X-chassis som bidrar til suveren manøvrering og ergonomi, god fjæring for komfortabel kjøring og en turtallsterk, ny Rotax 600 EFI-motor.

UTNYTT VINTEREN TIL DET FULLE
Fra plikter og arbeid til en avslappende helg i snøen. 59 Ranger har en bred komfortsone, gode ytelser og spennende egenskaper.


VELKOMMEN KOMFORT
Designet på Radien-X og den siste oppgraderingen av fjæringen sørger for enkel håndtering og silkemyke kjøreegenskaper.


NY MESTER
Drivstoffeffektive Rotax-motorer og praktiske egenskaper gir en enestående verdi i bredbelte-kategorien.

ENKEL Å HÅNDTERE
Radien-X-design
Radien-X-ramme står for robust struktur og optimalisert vektfordeling. Utmerket ergonomi, god vindbeskyttelse og fleksibel lasteplass gjør 59 Ranger-snøscooteren enda mer praktisk og allsidig.

AVANSERT MOTORTEKNOLOGI
Kraftige og drivstoff-effektive Rotax-motorer
Rotax 600 (EFI) har et dreiemomentet og en bensineffektiv motor med to slag. De støysvake Rotax 600- og 900 ACE-motorene med fire slag er de mest drivstoffeffektive snøscootermotorene på markedet.

BEDRE KJØRESTABILITET OG KONTROLL
LFS-frontfjæring med nedre A-armer
LFS uavhengig frontfjæring sørger for komfortable kjøreegenskaper og stabilitet i variert terreng. 996 mm skibredde legger til rette for kvikk manøvrering.

UANSTRENGT GIRING
Praktisk 2F/N/R-girkasse
Den brukervennlige girkassen har to hastigheter forover, nøytral og revers med trykk-knapp. Lav giring forenkler trekking og kjøring i krevende terreng.

YTELSE OG STABILITET
EasyRide-A bakre fjæring
EasyRide-A gir 59 Ranger 600 ACE og Alpine snøscootere et høyt nivå av ytelse og kjørekomfort. Den unike bakre forlengermekanismen gir godt feste og gjør det enklere å reversere i myk snø. Takket være forlengerlåsen i 59 Ranger Alpine er slepekapasiteten og driften gunstig i myk snø.

ALLSIDIGE LASTELØSNINGER
Allsidig festeplate
Multi-LinQ-platen sørger for transportkapasitet på 59 Ranger og gjør det mulig for rask og enkel festing av LinQ-tilbehør i ulike størrelser.

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL
iTC-system
Den kloke gasskontrollen i Lynx 59 Ranger 600 ACE og 59 Ranger Alpine lar deg velge mellom tre kjøremoduser (ECO, Standard og Sport) med en trykknapp. Hver kjøremodus gir forskjellig motorytelse og gassreaksjon.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Lynx - 2022 59 RANGER 600 EFI Lynx - 2022 59 RANGER 600 EFI Lynx - 2022 59 RANGER 600 EFI Lynx - 2022 59 RANGER 600 EFI Lynx - 2022 59 RANGER 600 EFI

Meld interesse