Informasjon

Best ytelse i dyp snø. Profesjonelt utstyrsnivå. Lynx 49 Ranger PRO redefinerer forventningene for en nyttesnøscooter med smale belter. EasyRide 4100 fjæring bak, ekstra langt belte og 59 mm beltemønster får deg gjennom krevende terreng. Fest forlengelsen på fjæringen bak for trekkraft og flyt som er perfekt i myk snø.

VERDENSMESTER I VARIERT TERRENG
Tett skog, bratte bakker og dyp snø. Det er her 49 Ranger føler seg hjemme.


LEDENDE ALLSIDIGHET
49 Ranger får deg gjennom det krevende terrenget. Den gjør det lettere å få jobben gjort. Og når de lange utfluktene ligger foran deg, forvandles den til en komfortabel og pålitelig reisekamerat.


SKREDDERSYDD FOR DINE BEHOV
Pålitelig kjølesystem, hengerfeste, stor lastekapasitet og god vindbeskyttelse er standard. Resten velger du selv.

ENKEL MANØVRERING
Radien-X-design
Radien-X-ramme står for robust struktur og optimalisert vektfordeling. Utmerket ergonomi, god vindbeskyttelse og større lasteplass gjør 49 Ranger-snøscooteren enda mer praktisk og allsidig.

AVANSERT MOTORTEKNOLOGI
PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert.

LUKSUS MODULÆRT 1+1 SETE
Kraftige og drivstoffeffektive Rotax-motorer
Rotax 600 ACE og 900 ACE firetaktsmotorer med lav vibrasjon er de mest stillegående og drivstoffeffektive firetaktsmotorene på markedet. Rotax 600R E-TEC leverer frisk gassrespons, høye ytelser og enestående drivstoffeffektivitet.

OVER 200 KONFIGURASJONER
LinQ-tilbehørssystem
Leveres som standard. Lynx’ LinQ-tilbehørssystem er enkelt å bruke, fullt integrert løsning til dine lastebehov.

FUNKSJONALITET OG KONTROLL
EasyRide-fjæring bak
EasyRide-fjæring bak gir 49 Ranger-snøscooterne et høyt nivå av ytelse og kjørekomfort. Den unike forlengermekanismen bak sørger for enestående grep og forenkler rygging i myk snø.

JUSTERBAR FJÆRING
Juster EasyRide-fjæring uten bruk av verktøy
Justeringsmekanismen gjør det enkelt å optimalisere EasyRide-fjæring bak for en rekke bruksområder. Den myke innstillingen virker best når man kjører alene og på myk snø, og den harde innstillingen egner seg best for trekking av last.

PÅLITELIG DRIFT
Kraftig kjølesystem
Tunnelkjøling sammen med en luftradiator med vifte holder motoren på optimale temperaturer ved sakte kjøring og i varierende snøforhold.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Lynx - 2022 49 RANGER PRO Lynx - 2022 49 RANGER PRO Lynx - 2022 49 RANGER PRO

Meld interesse