DRIVKRAFTEN SOM TAR DEG FREM

DEN ULTIMATE KOMBINASJONEN AV KRAFT, KOMFORT OG SMIDIGHET.
Gjennom en rekke innovative løsninger er RZR verdensledende på offroad-kjøring. Xtreme performance handler om mer enn å kun utvikle rå kraft, derfor er hver enkelt RZR utviklet for å levere et optimalt balansert chassis og den ultimae kombinasjonen av kraft, komfort og smidighet.

HELT NYTT DESIGN

INNVENDIG OG UTVENDIG
På baksiden av det råe utseende befinner det seg en helt ny cockpit - instinktiv i naturen, intuitiv i kontroll og målrettet i detalj.
• Premium lakkerte paneler
• LED-lys
• Digitalt speedometer
• Redesignet interiør
• Lavere dører

KJENN BRUTALITETEN

PROSTAR® MOTOR
Hjertet og sjelen til RZR XP 4 1000 befinner seg i den 1000 ccm ProStar motoren med moment til å levere fra det øyeblikket foten treffer gasspedalen. La deg overraske av RZR XP 4 1000 sin råskap

KONTROLLERT KAOS

KLASSELEDENDE KOMFORT
Det intense samspillet mellom kjøretøy og terreng kan være intet mindre enn hensynsløst. Steiner, stubber, sand og gjørme, alt blir møtt med høy hastighet. Med RZR XP 4 1000 sin kontroll, selvtillit og komfort blir dette til en lek. Med hele 21" fjæringsvei og Walker Evans støtdempere har du et kjøretøy som kan takle de mest hensynsløse stedene på jorden.

INSTINKTIV KONTROLL

BRANSJELEDENDE SMIDIGHET
Smidigheten som RZR leverer er ingen tilfeldighet. Våre ingeniører har utviklet den ultimate kombinasjonen av et balansert chassis, fjæring, styring, AWD og kraft til å levere et offroad kjøretøy med så responsiv håndtering og smidighet at den nærmest vet ditt kjøremønster før du foretar ditt valg.
Meld interesse:


Tilbake til Polaris RZRKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.